Overnatting

Vennesund camping tilbyr overnatting på Helgelandskysten i rorbuer, hytter eller rom. Vennesund camping tilbyr alt fra romslige rorbuer og hytter av høy standard til enkle hytter uten privat dusj/WC. I tillegg er det oppstillingsplasser for bobil og campingvogner. Det er også god plass om du ønsker å slå opp telt.

Telefonbooking: 75 02 73 75

Hytter og sjøhus

Vennesund camping har store hytter med 1 - 3 soverom (4-8 sengeplasser), kjøkken og dusj/toalett. De 3 rorbuene ligger flott plassert i vannkanten og har 2 soverom - et med familiekøye, og et med 3 sengeplasser. De enkle hyttene har ett rom og 2 køyesenger. Det er innlagt varmt og kaldt vann, samt et enkelt kjøkken. Hyttene er uten dusj/WC.

Syklisthytta

Enkel og rimelig hytte for den som kun trenger en seng å sove i. Køyeseng. Ikke innlagt vann, dusj og toalett i servicebygning.

Rorbuene

Rorbuer ligger flott plassert i vannkanten og har 2 soverom – et med to enkeltsenger, og et soverom med køyeseng + en enkeltseng.

Hytte 10

Hytte med 2 soverom og 2 enkeltsenger i hvert soverom. Fullt utstyrt kjøkken, og dusj/WC.

Enkle Hytter (1 – 6)

Enkle oppgraderte hytter med ett rom og 2 enkeltsenger. Det er innlagt varmt og kaldt vann, samt et enkelt kjøkken. Hyttene er med WC.

Hytte 7

Hytte med 3 soverom med 2 enkeltsenger i hvert soverom. Fullt utstyrt kjøkken, og dusj/toalett.

Hytte 8

Hytte 8 har 3 soverom. Et soverom med en enkeltseng, et med 3 enkeltsenger, og et med 2 enkeltsenger. Fullt utstyrt kjøkken, dusj og WC.

Hytte 9

Hytte med ett soverom, dusj og wc. Fullt utstyrt kjøkken og vaskemaskin.

Hytte 11

Moderne stor hytte med 2 soverom, kjøkken, stue og bad.

Hytte 15

Stor hytte med 4 soverom. 3 soverom med 2 enkeltsenger i hvert, og et soverom med en seng. Fullt utstyrt kjøkken med to toalett og en dusj.

Camping og sanitæranlegg

Vennesund camping har et flunkende nytt sanitæranlegg med toaletter, dusj, godt utstyrt kjøkken. Fine teltplasser og ståplasser for bobil med utsikt mot sjøen.

Praktisk info

 

 

IMG_2513